Det är några frågor som ständigt återkommer bland sökhistoriken så jag tänkte att jag kunde samla alla svar på en och samma sida! Håll till godo!

Tips på mysigt fik i Stockholm?

Jag har listat mina 10 mest mysigaste fik i Stockholm men missa inte heller att promenera runt kring S:t Eriksplan, Urban deli och deras frukostcafé på Skånegatan (där man även kan köpa kolor från Pärlans konfektyr) eller mina favorithak för vegohjärtan.

Var äter man vegetariskt i Malmö?

Det finns givetvis smultronställen som serverar god vegomat på flera ställen men här är mina bästa tips! Gå även förbi Boulangerie, Kungsgatan och Rosies för extra trevnad!

Hur fungerar Pinterest?

Jag har skrivit en guide till Pinterest som hjälper dig att komma igång, vare sig du är företag eller privat användare!

Smultronställen i New York?

Jag har flera men kika gärna i min guide och kolla inläggen från mina resor så hittar du säkert något du gillar!

Vad betyder <3

Många undrar över ganska enkla tecken som kolon parantes och förstår man inte hur <3 hänger ihop är det klart att man googlar (det ska föreställa ett hjärta). Jag har sammanställt en guide för smileys inklusive bilder!

När kommer Fifty Shades of Grey på svenska?

Den kommer ges ut av Norstedts i september fick jag höra av en liten fågel. Du hittar min recension här.

Kan man se vem som varit inne på ens Instagram?

Samma fråga dyker upp om Twitter och nej, man kan inte se vem som varit inne och kikat på ens profil. Däremot finns det en utmärkt sida för statistik på Instagram som heter Statigram och missa inte heller min favorit Copygr.am om du ändå ska gotta ner dig!

Vad är Twitter?

Ja du, jag har svarat på vad Twitter är för mig men om du själv vill komma igång så föreslår jag att du kikar lite i min guide och sen läser på om vad alla konstiga tecken betyder, hittar folk att följa och börjar skapa dig ett personligt varumärke om du till exempel vill söka jobb via sociala medier. Jag har även skrivit en guide för studenter som vill söka jobb men den funkar såklart för alla!

Hoppas det bjöd på något bra tips!