Jag har några av mina allra bästa, mest kreativa och inspirerande vänner på Twitter. De senaste semesterveckorna visar det tydligt – jag umgås gärna med de jag gillar allra mest på www, var de än bor någonstans. Här är 25 twittrare som får mitt twitterhjärta att dunka lite extra såhär på treårsdan!

Sara @saraberg – Det är så mysigt att dricka saft och skvallra med dig på Solde! Jag är otroligt förtjust i att läsa om hur du jonglerar cateringuppdrag, artistintervjuer och DJ-gigs. Hur ska jag lyckas lura dig att byta din rosa spetsklänning mot någon av mina?

Sofie @sofoe – Jag saknar att träffa dig i Malmö men vi har ju det så fint när vi ses i Stockholm! Jag lovar att hälsa på din mamma när jag är i närheten av Gate38 och hoppas att vi hinner ses innan sommaren går mot höst! Helst snarast!

Mikael @dimgard – Du är så rolig, det har jag sagt förut, men tack för att du förgyller min feed med dina skämt! Allt är inte roligt jämt så därför uppskattar jag det extra mycket.

Oskar @oskcar – Åh, du stiliga karl! Så omtänksam, smart och vänlig. Dina RTs brinner av engagemang och jag gissar nästan alltid rätt när någon lyft upp ett viktigt ämne och så står där ditt namn. Guldklimp är vad du är!

Robin @robinhoodi – Du vet att vi ska äta falafel ihop en dag så förbered dig för en matupplevelse utöver det vanliga! Dina tweets handlar inte enbart om snabbmat, film och spel – din känsla för aktuella händelser och humor får mig ständigt att le.

Jonna @Jonna55 – Tack för dina kloka ord Jonna, de sitter alltid där de ska! Till hösten får vi se till att ta tag i att gå ut, jag dansar ju allra helst med dig! Då ska vi spotta lite rhymes och sitta och surra över en röd, tack!

Emanuel @emanuelkarlsten – Jag är väldigt glad över att vi är vänner (trots skäggbristen) och du utmanar mig ständigt med dina nyfikna, envisa frågor. Jag tror att vi i princip är klara med mina principer, nästa gång tror jag att vi ska prata om tro.

Tony @Zoulias – Du har ett hjärta av guld och jag blir så glad varje gång vi ses! Du vet att jag trivs otroligt bra på ditt dansgolv – även om jag alltid trippar hem innan stängning. Förhoppningsvis stöter vi på varandra i korridorerna på The New Yorker även nästa vår!

Emma @nofabriken – Du har en sådan näsa för allt som är vackert, inte bara kläder och smycken, utan även fina bilder. Jag gillar att följa din blogg och önskar nästan att vi skulle ses lite oftare än enbart på bokevent varannat år. Vi får styra upp något!

Patrick @patrickkampmann – Jag imponeras ständigt av ditt sätt att uttrycka dig, både i språk och skrift, du är så smart att jag storknar! Det är väldigt mysigt att följa dig och din familj på Instagram och jag är otroligt nyfiken på ditt vackra hem. Bara säger!

Oskar @oskardahlbom – Du är verkligen världens snällaste och så uppenbart förälskad i det du gör och i de dina. Gotland skulle inte vara samma ö utan dig och jag är så oerhört tacksam för att du öppnade upp ditt hem för mig. Vilken solnedgång!  Och tornerspelen! Minnen för livet!

Johanna @johannars – Dina vardagsnoteringar bidrar till myset i min feed och jag gillar allt som har med hästar, uniformer och diverse godsaker att göra. Det är hög tid att vi ses nu när semestern är över, kanske hemma hos någon den här gången?

Jesper @entapir – Det är alltid lika trevligt att träffa dig eller höra din röst i telefon och jag hoppas att Berlin-resan blir allt det ni vill! Jag är så sjukt impad av din kreativitet och av dig som pappa. Ha en fin födelsedag!

Tommie @tommieohlson – Dina vackra bilder är något av det finaste jag vet och jag klickar på varje inlägg du gör. Tack för det mysiga besöket hos dig och Helen, jag är så glad över att jag äntligen fått höra din dialekt! Den är helt underbar.

Joacim @ruggighund – Du är en inspirationskälla och jag älskar att få en inblick i ditt och din familjs liv via Instagram varje dag. Alltid smarta och spännande länkar, alltid det lilla extra i allt du rör vid. Jag ska ta en omväg förbi Göteborg vid tillfälle så att vi kan äta indiskt igen.

Bia @BiaSparrow – Jag är så otroligt stolt över att ha fått dig att börja twittra eftersom det märks hur mycket du trivs. Jag gillar alla boktips jag ser och kanske särskilt alla uppdateringar från hemmets, ibland, lugna vrå. Kul att Pocket shops hemsida är så himla snygg och att du har en självklar plats där!

Viktor @viktoriansk – Boom! Har det gått tre år nu så att vi kan ses igen? Du bjuder alltid på så roliga och smarta länkar och jag fnissar alltid åt dina skarpa kommentarer. LOL, versaler och citationstecken skulle inte vara detsamma utan dig.

Sanna @sanapes – Du är som roligast när du är arg och när du ska förklara dig ur något. Svär och kokar upp, lugnar ner dig och börjar om. Envis, smart och driven. Tack för alla finfina råd om WordPress, jobb och framtid! Förhoppningsvis får vi rumpan ur vagnen och gör den där coola bloggen snart!

Johan @JohanHedberg – Jag vet ärligt talat inte vad jag gillar mest: dina smarta länkar eller dina stunder i köket? Både och skulle jag gissa! Och tack för alla fina ord du skrivit om mig, jag är inte sen att ge tillbakakaka, det vet du. Lunch efter SSWC?

Cattis @catarinaclowe – Åh, allt är en tävling med dig och jag älskar det! Du har koll på det jag är intresserad av och jag följer dig gärna på Twitter men framförallt gillar jag när vi ses, då har vi så roligt ihop! Jag kommer spöa skiten ur dig på Gröna Lund, bara så att du vet!

Hans @hans_g – Jag är så glad att du tog med dig göteborgshumorn till Stockholm för ingen representerar den så bra som du gör! Din nyhetsbevakning och nyfikenhet gör att länkarna alltid är intressanta och jag håller tummarna för ett till trevligt glöggmingel i vinter när snön lagt sig på din balkong!

Anna @cirkusanna – Det är så kul att ni har flyttat till Malmö och jag är övertygad om att ni kommer trivas och att du kommer få skriva så att pennan glöder! Jag ser fram emot att läsa om att du fått ett riktigt roligt och utmanande jobb och hoppas lite extra att du kommer få skriva om musik. Hur många schlagerexperter finns det i det här landet?

Anton @waern – Klok som en bok är vad du är! Och alltid peppad på en Nintendo-kväll, vi får se till att pricka rätt på ett datum snart! Nu har det gått ett år sen vi, eller snarare jag, såg dig första gången och jag gillar våra luncher ihop, ditt vegohjärta och dina katter. Tack SL för vår vänskap!

Mathias @mathiaskarlsson – Bärs! Dina döttrar är ju så underbart söta men nästa gång vi ses får de inte följa med! Jag såg att du sökte efter nytt jobb så skriv gärna några rader om det på bloggen så lovar jag att sprida det vidare det och försöka hjälpa till! Hoppas att du och all Refused-merch har kul ihop, annars finns jag här!

Joakim @joakimlindstrom – Fint att ha någon att prata riktigt bra musik med på Twitter och skönt att se dig varva all den hårda metallen med bilder på dina söta barn! Och så bröllopsbilden som dyker upp titt som tätt! Förhoppningsvis kan vi lyssna på några nya låtar när vi ses nästa gång?

…och som bären ovanpå gräddtårtan:

Johan @brissmyr – Du är tokig, även på riktigt men det märks extra bra på just Twitter. Det gillar jag! Jag är väldigt glad över att vi började följa varandra och ännu gladare för den Google Wave som startade hela den här kärlekshistorien. Jag älskar dig och jag älskar Malmö! <3