Helgen började med att jag åt ”frukost” med Cattis på Urban Delis bageri på Skånegatan. Ibland krävs det lite sötsaker när man sitter och skvallrar. Jag gick igång ordentligt på en idé jag har till ett blogginlägg, måste bara samla tankarna först.

Sen mötte jag upp Martin från Grandpa för att prata lite sociala medier. Vi tog båten över till Sjöstaden, där jag nog aldrig varit, och fikade lite tills batteriet i hans dator tog slut. Då promenerade vi tillbaka till Söder och pratade om relationer, det är ju ett så intressant ämne!

Emanuel ville dricka grön öl eftersom det var Irlands nationaldag och jag är inte den som är den så vi köade i en timme för att komma in på The Liffey där ett gäng grönklädda människor skrålade ihop. Vi åt burgare och såg på rugbymatchen mellan Irland och England, riktigt trevligt! Sen hamnade vi på Hilton och råkade gå på RAW. Fin lördag!

Den här godbiten norpade jag på Centralen när jag lämnade över Gone Girl till Sandra och passade samtidigt på att hämta ut biljetten till Millencolins festival i sommar. Yes, The Hives kommer också! Jösses vad bra det kommer bli med No Fun AtAll och Nine också! Någon jag känner som ska dit? Nåväl. Shoppade lite i city, bland annat ett par tygskor från Dr Martens, innan jag drog mig mot Söder.

Jag provade drömklänningen med stort D på Beyond retro och fick tjejerna som jobbade att hurra. Josefin, har du sett!? Nu hänger den på väggen här hemma innan den ska få komma till användning. Träffade upp Martin igen efter det och hängde lite på hans kontor innan det var dags att dra sig hemåt.

Pratade med Anton som har flyttat till Gamla stan och hoppade av bussen för att säga hej. Blev helt tagen av utsikten när jag, han och Philip gick rundvandring uppför trapporna. Vänta ska du få se, log Anton när jag fyrade av kameran på fjärde våningen och gick ännu en trappa upp. Helt galet! Jag stod inne på toaletten och tog kort genom fönstret på Storkyrkan men öppnade det när jag såg att smutsen syntes. Först då fick jag syn på stegen som ledde upp till taket.

Är det något jag älskar så är det Stockholm, dokumentera och klättra så givetvis hoppade jag upp på toastolen och slängde mig ut genom fönstret vidare upp på taket. Det var magiskt. Magiskt! Stockholm, älskade vackra stad, du var en stjärna i kväll!

Vi tog oss ner ordentligt och åt lite chokladcroissant innan det var dags att på riktig ge sig av hem. Filmade givetvis när jag satt på taket för att få med så mycket som möjligt, se gärna på det! OBS att jag kallar alla som inte är stockholmare för bönder.