Jag börjar bli lite stressad av att juni är här och att jag inte riktigt spikat mina sommarplaner. I dag köpte jag i alla fall biljett till Sweden Social Web Camp efter att något sånär lyckats övertala min chef om att jag borde få åka med ett crowdfoundat tåg till en ö med en massa får och en bastuflotte. Det är svårt att övertyga någon när man själv hör hur tokigt det låter i hans värld men till slut gav han med sig av den mest bisarra anledningen jag någonsin hört (och tyvärr inte kan berätta)!

Sen tidigare är tåg- och festivalbiljett kirrad till Way Out West i Göteborg då jag ska se Refused för tredje gången i år och bo i Maria och Johans nya svarta hus som de håller på och bygger på nu. (Kul att se att de har en Instagram-tävling tillsammans med Copygram, det kommer säkert fler sommartävlingar där framöver…)

Jag vill gärna se solnedgången från Oskar och Josefins balkong på Gotland, besöka Willes mamma och grisarna i granngården, åka till Antons landställe i Smålands mörka skogar med Philip och Sofie och bada med Sara i kvällssolen i Malmö. Om tid finnes vill jag även ta en roadtrip med Emanuel, något av det bästa jag gjorde förra sommaren. Vi får se vad det blir!