I dag skulle jag boka en resa till Malmö och hittade en som var perfekt men när jag skulle köpa den var den slut! Vad gör man? Går och fikar vid grisarna.

Det här måste vara den godaste biskvin jag någonsin ätit! Med kokos och choklad som smälte på fingrarna.

Medan de andra fortsatte fika och surra med grannarna gick jag och stirrade på hönorna som stirrade tillbaka.

Sen hälsade jag på grisarna. Vilka sötnosar va? Jag gick in i hagen, över elstängslet, och lät de nosa och bita mig lite på handen. Det här summerar ungefär min högsta önskan sen månader tillbaka.

Vid två gick vi tillbaka till huset för att äta lunch och då träffade jag på en femårig flicka vid vägen som genast blev min bästis. Vi matade hästarna med äpplen och kattungarna med grädde innan det var dags för henne att rida på sin minihäst. Så söt!

När tillfälle om att få följa med in till Oskarshamn för att hyra en bil dök upp tog vi den och vid femsnåret lämnade vi Gransmåla för den här gången. Wille åkte upp till Stockholm och jag och Emanuel… genom sommarsverige.

På väg dit var vi tvugna att stanna vid den här sjön för att kasta macka. Märk väl att pricken på bilden ovan är en sten, inte skärmsmuts.

Vi tog sikte på Holsby Kvarn som Emanuel tyckte verkade fin och det var den verkligen men helt fullbokat tyvärr. Istället fick vi tips på ett annat ställe. Hooks herrgård. Vi fortsatte vår resa.

Jag är himla stolt och glad över att ha en pojkvän som hejar på mina spontana små äventyr! Ska bli myset att ses nästa vecka i Malmö!

Vid halv nio var vi framme och klart imponerade över valet. Schyssta priser, utmärkt service, nära till vatten och i morgon kanske vi ska slå en hink med golf. Skönt semester mode!

Givetvis intog vi middagen på terrassen, precis när solen försvunnit bakom träden.

Köket bjöd på en omelett med grönsaker och Emanuel tog en han med eftersom han fått höra hur känslig jag kan vara och inte ville äta skinka när jag precis myst med ett gäng grisar.

Vi satt och uppdaterade Instagram, det går bra att kika på alla bilder här, och tog det lugnt i soffan ett tag innan tröttheten gav med sig. Det är tufft att vara ute på roadtrip!

Jag vet ärligt inte vad som händer i morgon men vi ska äta frukost med Daniel som befinner sig i närheten, det ser jag fram emot!

Nu har den här killen redan somnat och det är dags för mig att sluta klicka på dotan! Hörs!