I går tog jag en tur till Brooklyn och passade på att handla en blommig klänning på Brooklyn Industries på Bedford Avenue till kvällens stora händelse. Mitt favoritband i min favoritstad, det är knappt jag tror det är sant!

Refused spelade på Terminal 5 och den grymma konsertlokalen på 56:e gatan fylldes snabbt av svartklädda hardcorekids som tog emot Umeåsönerna som hjältar. Dennis var så glad, det var underbart att se!

Hook, line and sinker, New Noise och Rather be Dead får mig att explodera. De spelade som utlovat inte Everlasting och jag saknade Circle Pit men det kändes som att de reserverades åt de svenska fansen och det har jag inga problem med. Däremot bjöd Dennis upp Sick of it Alls sångare på scen eftersom de inspirerat bandet när de började spela, så fint att se!

Försökte fånga energin på film och tycker att jag lyckades ganska bra ovan! När Jon kom fram och kramade om Dennis efteråt började jag nästan gråta, så är det bara. Hela bandet bugade och hela publiken hyllade, jag var så stolt och glad! Tack igen för att ni gör det här!

Efter konserten gick jag några kvarter och tog sen en taxi hem för några dollar, köpte en melonsallad på ett nattöppet Duane Reade tvärs över gatan från hotellet och önskade att jag aldrig någonsin behöver åka hem från den här fantastiska stan.