Jag har varit och ”badat” med Mathias och barnen, dvs vi två satt i varsin solstol (men pallade inte gå i och bada för det var så kallt) medan barnen bakade en sandtårta av mina fötter och matade sin pappa med pommes.

Minns plötsligt att jag måste till Beyond retro så snart jag kommer hem för att leta rätt på den rosa marängtårtan!

Himmel och eld.

Jag tycker att det är extra kul att Anna har flyttat till Malmö, här testade vi Kao’s som sen kom med i min guide till vegetariska restauranger!

Malmömys!

Före och efterbild!

Fint välkomnande till Gotland!

Skönt häng bland stenar och hav!

Några favoriter!

Röda rosor, skira klänningar och sött bröllop i lusthuset.

Tornerspel!

Grönt är skönt!

Söta Milou (ej till salu och helt slut i tryck) och sommarsolnedgångar.

… och så en bild på mig och Filip från Tranan där jag spelar bordsspel, typ Asteroid och hade blont långt hår. Det var inte i går men jag hittade den här bilden när jag läste min gamla blogg och känner mig lite sugen på att börja uppdatera den igen…