I morse när vi vaknade vid halv ett tyckte jag att det var dags att öppna julklapparna! Johan fick ett block av mig som underlättar när man gör hemsidor samt en t-shirt med den gamla skäggiga sjömannen med pipa på som jag vill ha som tavla hemma.

När jag öppnade mitt paket hade jag inte en aning om vad det var men det var så fint att jag började gråta!

Syns det vad det är? En tavla (50×70 cm) som Johan har skapat med hjälp av hundratals bilder från min blogg! Underbar! Och de bildar bilden till vänster på oss som jag gillar så mycket! Cool! Den ska jag ha hemma ovanför sängen.

Ju längre bort man står desto tydligare syns det stora motivet och ju närmare man går desto mer detaljer ser man. Där är ju Johan på Codemocracy! Och jag och Kjell! Och Dennis Lyxzén i AC4! Och Tommie Ohlson! Och alla fina klänningar från Beyond retro! Och St Jakobs bageri! Och One Day! Och så vidare.

Det är nog min favoritpresent någonsin.