Tommie får börja min vecka av #twips, han är ett klockrent exempel på begåvade och kreativa twittrare som jag pratar med dagligen och ja, jag kallar det för att prata. Tommie bor i Karlstad och bjuder på underbara bilder därifrån vilket går att se på hans Flickr men även på fotobloggen Vardagskontrast som han har tillsammans med ett gäng andra fotografer. Vardagskontrast har för övrigt en fan page på Facebook, se till att gå med där!

Han nöjer sig inte med det utan driver även webbshoppen IBLAND där han säljer tröjor, väskor och annat handtryckt, givetvis av ekologisk bomull.

Gillade du bilderna har han en snygg hemsida, klicka på till exempel LANDSCAPES och låt sidan scrolla åt dig, bara luta dig tillbaka och njut.

Missa inte heller hans digitala portfolio där du kan hitta ännu fler kreativa upptåg!

Och, han finns numera på LinkedIn och tackar nog inte nej om du addar honom. Och, ja, jag har snott bilder och beskurit dem, men det får jag.

Kommentar: Från och med idag fram till fredag kommer jag tipsa om vänner som jag lärt känna på Twitter, jag kallar dem för twips. Går att hitta på Twitter under #twips, hoppas att fler hakar på men det är frivilligt såklart.