Just nu händer det väldigt roliga saker i mitt liv. Allt går bra. Karriären. Kärleken. Kompisar. Alles. Men det är mycket att hålla reda på, många berömda bollar i luften, så på kvällarna har jag ett nöje som jag aldrig missar att vika undan tid för. Läsa i badet.

Just nu läser jag den fantastiska Boktjuven av Markus Zuzak. Bara några sidor varje dag. Stämningen är helt perfekt. Några magiska meningar senare är jag nöjd. Vill inte läsa för snabbt. Jag älskar den!

På mitt nya jobb har vi en tjänst som går ut på att man som bloggare, eller på sin hemsida, kan sälja en bok – eller egentligen hur många som helst, som man tycker om och rekommenderar – och tjäna lite pengar på det, helt utan besvär. Klicka på bokbilden för att komma till en länk så får du se hur det ser ut (och passa på att köpa boken).