Igår var jag och Kjell på Café Opera för att fira deras 30 år som vattenhål i hufvudstaden. Han smsade mig på morgonen och frågade om jag ville hänga på och inte är väl jag den som säger nej till något roligt?

Mycket mingel, mycket kändisar, mycket dans och mycket gott att dricka.

Kjell känner ju alla så han är en perfekt date på en sådan här tillställning. Vi hälsade på Martin Timell och hans fru, Peter Swartling, Christer Sandelin, Arne Hegerfors, Kristine Kaspersen, Catarina Hurtig.. Det var lite löjligt många kända ansikten på samma ställe.

Jessica Folker, Lili & Susie, Ankie Bagger, Görel Crona, Hasse Aro, Felix Herngren, Carolina Gynning, Ace of Base, Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren, Lena Philipsson, Per Holknekt, Josef Fares, Wille Craaford… Får läsa om det i skvallertidningarna som kommer ut nästa vecka!

Jag hängde i alla fall med Kjell, Andreas, Pär och Jakob, det var trevligt! Andreas tyckte att jag gått från att vara geek nerd till prinsessa i min klänningen, det var fint beskrivet. Klänningen passade väl in i den guldiga inredningen, guldballonger i taket och guldpaljetter på golvet.

Ett fint ställe det där, Café Opera, kanske går dit igen!