I dag besökte jag Beyond retro tillsammans med Sara för att hitta en klänning till nyår. Igen. Men det gick bra, så bra att jag till och med köpte två stycken!

Spetsen på den vita drömmen är helt sagolik, jag önskar att jag hade några färre revben så att den skulle få följa med mig hem! Samma problem med den rosa, den var också fin men satt lite märkligt, helt okej i midjan men dragkedjan vägrade att följa med ända upp.

Den lila var längre i kjolen där bak än fram, en riktigt stilig modell som passade perfekt så den slog jag till på! Den vita satt också bra och jag var tvungen att ropa till Sara som stod i hytten bredvid för att fråga om hon hade hört hur dragkedjan bara gled uppför ryggen. Älskar det ljudet!

Den blommiga har ett väldigt fint blommönster och modellen är så söt men den passade inte helt enkelt. Den blåa i spets däremot gick inte att motstå med alla små silverstänk så den bor hemma hos mig nu.

Slänger med två klänningar som jag provade härom veckan, den vita är helt täckt av paljetter och den syrenlila väldigt sval och fin med alla volanger.

Jag försökte förklara för Sara att jag sällan handlar utan mest provar men för henne, som bara är på besök, är det självklart att handla varje gång. Vi får se om jag anammar hennes strategi nästa år!