Klockan 10

Lördagen börjar med att jag bestämmer mig för att ta en bild i timmen hela dagen med hjälp av Instagram, klart inspirerad av Niotillfem. Jag har så mycket roligt inplanerat så det är lika bra att att passa på!

Klockan 11

Jag äter lunch till frukost (matlåda från Ho’s) för att min mage inte ska kurra vid lunchtid och målar naglarna vackert vinröda innan det är dags att sticka in till stan. Jag har nämligen bokat tid hos…

Klockan 12

… Axelsons Spa för en 50 minuter lång behandling. Det är panflöjtar, vågskvalp och Kerstin Florians produkter för hela slanten. Hela jag doftar enbär och cypress vilket inte är så tokigt när jag sen stapplar därifrån.

Klockan 13

Vid ett är styr jag kosan mot Söders höjder. Jag hinner gå lite i affärer för att hitta något att ha på mig kvällen till ära innan det är dags för nästa date. Även om jag inte hittar något är jag väldigt glad ändå eftersom jag äntligen får träffa…

Klockan 14

… Sanna som precis flyttat hem till Stockholm igen – och dessutom fyllt år! Jag har en påse med presenter med mig som givetvis skall överlämnas under högtidliga former. Vi tar en kort promenad för att äta lunch och dessert på ett av mina favoritfik…

Klockan 15

… POCK på Heleneborgsgatan. De har en underbar morotssoppa som jag smäller i mig och sen delar vi lite respektlöst  på två av deras fantastiska bakelser med hjälp av kniv och gaffel. Inte en så vacker syn för ögat men det kittlade dödsskönt i kistan!

Klockan 16

Efter allt gott är vi mätta och belåtna och säger hej till Kjell som sitter och jobbar i närheten innan vi kilar in på Beyond retro där jag provar klänningar. Ingen kärlek uppstår så jakten efter något att ha på sig fortsätter på hemvägen…

Klockan 17

… då jag får tag på ett vitt linne på HM. Hittar äntligen en bild från bröllopet som jag helt oblygt inhandlar på Gallerix trots att tjejen i kassan inte alls förstår sig på min lycka. Skulle kanske ha påmint henne om Daniels tal till Victoria då han berättar om alla kärleksbrev som hon satt uppe hela natten och skrev? <3 Åker hem en vända och hinner i princip bara byta om innan det är dags att sticka igen.

Klockan 18

Vid sex-snåret möter jag upp min syrra och hennes pojkvän för att ta sällis till våra vänner Niklas och Marie som bor i närheten. Vi går nyfiket husesyn och de bjuder på en vi-har-flyttat-in-men-ännu-inte-visat-upp-vår-lägenhet-middag som består av…

Klockan 19

… ugnsbakade potatisar och rotfrukter, mozzarella, tomat och pesto med fetaoströra och bröd. Efterrätten, en något frostig cheesecake med hallon på, hinner knappt slinka ner innan jag hoppar på bussen hem till…

Klockan 20

… Jocke och hans fru som har en vi-har-flyttat-in-men-ännu-inte-visat-upp-vår-lägenhet-fest. Mattias och jag, okej kanske mest jag, upptäcker till vår stora förtjusning att precis alla har tagit med sig lila tulpaner till värdparet. Det stod nog upp mot 100 stycken i olika vaser när vi kikade in i vardagsrummet och sa hej till alla gäster. Sen var det dags…

Klockan 21

… att dra sig vidare mot kvällens musikaliska tillställning. Jag sprang till t-banan och hann mot alla odds med den som gick prick 21. Smsade till Anton för att säga att jag snart var på plats på…

Klockan 22

… Strand där Alexis Weak och Theophilus London skulle uppträda. Vi satt och snackade om ditten och datten medan vi väntade vilket var riktigt trevligt och sa sen hej till Filip som gick längst fram till scen med sina polare innan…

Klockan 23

… Alexis ens gått på. Fniss! När han väl dök upp körde han igång en helt ny låt och var märkbart rörd vilket även påverkade mig. Jag började nästan gråta till Disney på is, fan vad fin den är! Alexis fick sen sällskap av sina vänner i Supergruppen och framförde Farsta centrum by night och en ny dänga som passande nog heter Fett mest peppade nånsin. Hoppas, hoppas på fler spelningar inom kort, det här var alldeles för… kort!

Klockan 24

Efter en liten pausvila dök Theophilus London upp på scen vilket var ett rent nöje att se! Eller snarare var det hans DJ slash roddare som bjöd på flest leenden när han fick hoppa in och rädda den taniga trumställningen som Philosophus hade ner inte mindre än fyra gånger! Jag och Anton, som stod nästan längst fram, smög oss bakåt i lokalen strax innan konserten var slut och mötte upp Filip som inte alls var imponerad och då passade jag på att ta den sista bilden för dagen!