Skip to main content

Länkkärlek på helalf.se

Även om jag så vackert brinner för sociala medier så vill jag inte ha en renodlad sociala medier-blogg. Snarare ska den representera en blandning av det jag pysslar med och innehålla så mycket som möjligt av det jag tycker om. Därav länkkärleken i spalten nere till höger.

Jag behöver min dos av bloggar eftersom de är ett utmärkt sätt att få inspiration och tips men även erbjuder en typ av avkoppling. Om jag inte går in på Nio till fem minst en gång om dan känner jag av att något saknas. Vilket är ganska lätt att åtgärda.

Likadant är det med Elsas blogg. Jag har för vana att titta in där med jämna mellanrum – och borde egentligen göra samma sak med Pontus blogg eftersom vi har jobbat ihop på Pocket shop.

Underbara Clara är också en favorit eftersom hon inspirerar och biter ifrån i de ämnen som uppenbart ligger henne varmt om hjärtat. De är tre av mina favoriter men du hittar säkert en egen favorit om du klickar på någon av länkarna nedan!

  • TheJennie

    Tack fina! Din blogg förgyller min reader. Liksom de andra bloggarna du listar 🙂 Ha en härlig helg!

  • Anonym

    Tack TheJennie! Fnissar alltid åt en banal sak, den borde också vara med!

  • Du är för go, tack för omnämnandet! Jag tycker det där med blandning privat+professionellt på bloggen är jätteklurigt. Ska vi dissekera det över en macaroon snart?

  • Anonym

    Det kan vi absolut göra! Ser fram emot det!