Snödusch helalf.se

De här senaste dagarna i Umeå har varit fantastiska! Snön kom och med den ljuset och livslusten. För att fira det åkte vi bort till Baggböle och gled fram i snön på den ishala ytan som gömde sig under täcket. Det var omöjligt att inte dra i en grangren för att få en ordentlig dusch!

Under lovet har vi spelat badminton, bowling och åkt skridskor, spanat efter norrsken, sett Star wars, ätit kolor, kollat i butiker och shoppat, sett River, Making a murderer och Fröken Frimans krig 2, klappat katterna och besökt USM, det nya gymmet inne i Utopia-gallerian, vid tre tillfällen. Jag har även börjat Yoga Camp vilket jag tänkte blogga mer om. Utöver det har vi stöttat den lokala pizzerian inte mindre än fyra gånger!

Vi har träffat så otroligt trevligt folk i olika konstellationer! Hängt hemma hos Adrian och Lisa och pratat om relationer, lunchat med Micke på Sagami (vilket börjat bli en årlig tradition!) och pratat om livet, barn och döden, styrt upp hemliga veganplaner med ett hemligt vegangäng samt ätit lasagne i fint sällskap hemma hos Richard och Erika.

Framförallt har vi blivit bortskämda hemma hos min killes föräldrar. Så god mat, så långa sovmorgnar! Därför är det både med sorg och glädje jag nu landar mentalt hemma. Bamse verkar nöjd så jag ska väl också bli det. Ska bara beställa en resa upp igen först.