Collage helalf.se

När jag fick se mina nio populäraste bilder på Instagram under 2015 noterade jag snabbt att bilder på vad veganer äter, yoga och selfies, som jag tycker allra mest om att lägga upp, inte var med. De får visserligen också många likes men är inte riktigt lika populära som säg en svan eller det fina Stadsbiblioteket i Stockholm. Även om Lilla Berlins serie om vego som norm och nyheten om SVTs matlagningsprogram Vegorätt är viktiga inlägg så summerar de inte riktigt vad som var roligast med mitt år så jag skapade helt enkelt lite egna collage för att minnas året som gått!

Collage helalf.se

Först och främst! Bamse borde egentligen ha ett eget konto vid det här laget? Han har de lurvigaste tassarna, de finaste ögonen och ett lejongap i miniformat. Bilden vid gardinen i fönstret är en av mina absoluta favoritbilder från förra året.

Collage helalf.se

Maten är nästan viktigast för mig. Av de bilder jag själv strösslar likes över så ligger nog kategorin mat väldigt högt upp tack vare alla fina veganer jag följer. Kika gärna bland de jag följer om du vill ha inspiration eller klicka runt på taggen #vadveganeräter. Bilden med kronärtskockan och munkarna från Dun-Well Doughnuts tillhör några av årets favoriter. Och den lilla griseknoen såklart!

Collage helalf.se

Sist men inte minst är det ju jag som har kontot, hej hej! Tänker att självporträtt är det som främst skiljer oss åt i sociala medier och jag uppskattar alltid när de jag följer lägger upp bilder på sig själva. Här är några av mina favoritbilder från 2015, från tillfällen jag minns lite extra. Ack, den som ändå var solkysst!

Funderar på att ta en paus från Instagram och bara skicka personliga budskap till mina nära och kära. Givetvis kan de hända att de bilderna dyker upp här på bloggen framöver, bara inte i sammanhanget att de bedöms efter antal likes. Det känns så 2015?