Fina!

Att jag har med mig baddräkten till Malmö är endast en symbolisk handling då termometern knappt stiger över 20 grader här men det känns lite som sommar ändå.

Gamla väster. För stockrosorna blommar på Gamla Väster!

Rosigt.

Och rosrosorna med.

Checkar av ett besök på @koldicecreams. Så god glass! Valde piña colada, saltlakrits och jordgubbar med grönpeppar. #vadveganeräter i Malmoe.

Och på Köld kan man få glass baserad på cashew eller kokos och den är riktigt fin!

Yoga helalf.se Yoga helalf.se Yoga helalf.se Det är så himla schysst att jag kan bo hos Sara varje gång jag är i Malmö, jag trivs så bra här. Hon har ingen yogamatta men däremot har hon ett ganska nylagt golv som doftar gott när jag sakta sänker kroppen mot marken. Funderar för övrigt på att köpa en ny matta (då jag egentligen aldrig ägt en egen utan lånat från min syrra och kille). Enligt Amazon är den här från Ashram bäst. Skål för semestern! Ostburgare och violmilkshake på Beer Ditch. #vadveganeräter i Malmö. Det passade fint att skåla in semestern med violmilkshake på Beer Ditch! Alla med situationstecken säger att samma rätt måste testas på Pixel kafé så det blir säkert så. 

Glasnudelsallad på Satori.  #vadveganeräter i Malmö

Glasnudelsallad på Satori.

Vegburgare på Kao's. #vadveganeräter i Malmö. Burgare på Kao’s. 

Frasig tofu med alger, dill och färskpotatis på Kao's. #vadveganeräter i Malmö

Frasig tofu på Kao’s.

Astrid & aporna

Alla veganer vet vad den här bilden betyder! Astrid & aporna har utförsäljning av världens godaste choklad för ynka 9:90 så en bunt sådana kommer följa med hem i bagaget. I morgon väntar det allra bästa på resan – Ängavallen!