Så peppad på min nya gamla cykel! Plus pioner!

I dag bangar jag den årliga 5-kampen med Cattis, även känd som Gaytjej söker, för att hoppa på cykeln som tar mig till favoritklippan. Fick ta över mammas gamla vapendragare i går och planerar att kränga på en filt och en handduk på pakethållaren om c:a 5 minuter. Har fyllt en gammal Tofuline-glassask till brädden med jordgubbar och bigarråer och tar med Det förkrympta kvinnoidealet och The Imperfectionists som sällskap.

Skål för årets första dopp!

I går först tog jag årets första dopp och vilket dopp sen! Blev lite ifrågasatt, dels för att jag tog så lång tid på mig att gå i (måste ju låta kroppen vänja sig vid temperaturen) och dels för att jag råmatchade min älskade Esther Williams-baddräkt (från en butik på Bedford Avenue) med både läppstift och nagellack. Den känslan jag hade där i provhytten i Brooklyn förtjänade verkligen att äras för det finns inget mer magiskt än att ta de där första armtagen mot ett glittrande vatten och sen dyka ner under vågorna!

Nu ska jag bättra på brännan som sitter kvar sen strandhänget på Coney Island för nio veckor sen! Solskyddsfaktorn är PÅ!

Badar lite med @kjelleman och iPhonen.

Uppdatering: Klipphänget var helt underbart, läste ut Det förkrympta kvinnoidealet (rekommenderas!) och sen kom Kjell i sin lilla skuta och plockade upp mig medan cykeln snällt fick stå kvar. Ramlade i från båten så många gånger att han trodde att jag var full och njöt av det som utan tvekan var en av sommarens finaste dagar!