I går började jag och Cattis dagen med att ta Djurgårdsfärjan över till Gröna Lund för den årliga femkampen.

Jag var minst lika peppad på Tilt så efter att Cattis åkt Popexpressen satte jag mig tillrätta (längst till höger) för den långa färden upp.

Alltså, fy farao vad den är härlig! Det borde finnas Tilttorn i varenda stad så att man kan åka upp och se på den fantastiska utsikten. Och sen tiltas 15% och nå 100 km/tim på 2,5 sekunder. Boom!

Vi är ju såna idiotiska vinnarskallar båda två att det automagiskt slutar med sura miner. Här hade jag missat min paradgren Hästarna så vi låg lika 2-2 (efter överlägset ha vunnit Woody och Bollpapperskorgarna).

Men det kan bara finnas en vinnare och för andra året i rad är det jag! Tyvärr inga bildbevis på min segerdans, den var riktigt härlig! Vi skyndade tillbaka till Söders höjder för att äta lunch hos Farbor Nikos, bästa tomatsoppan i stada!

Cattis blev inte riktigt mätt men jag förklarade att det var för att vi inte ätit efterrätten på Chokladfabriken än, den gjorde sitt! Rätt nöjd med mitt urval, en skopa körsbärs- och vit chokladglass, en macaronebakelse samt en rund och god mjölkchoklad- och svartvinbärs petit four. Nöjd!

Vi avrundade detta med ett besök till Beyond retro där jag träffade Josefin för första gången! Ovan står jag och rappar lite medan Cattis poserar i sin jeansskapelse. Inget köp denna gång men totalt sett en riktigt grym lördag om jag får säga det själv!