Började söndagen här.

I går morse svängde jag in på Starbucks och tog mig ner till Brooklyn Bridge vid sjutiden för att äta frukosten där.

"Hela havet stormar" på Brooklyn Bridge.

Älskar tanken på att äta frukost på olika ställen varje morgon, funderar på att åka över till Bedford Avenue i dag.

City hall, dit jag och min pojkvän gick 2005 för att försöka spontangifta oss i ett lyckligt rus. (Fick inte komma in.)

Stan vaknade till liv medan jag tog mig fram till rätt linje.

Slitet men så snyggt!

Satte sikte på Coney Island! Säkerställ att du hoppar på ett expresståg så tar inte resan fullt så lång tid.

Paul's Daghter vid boardwalken på Coney Island.

Många av restaurangerna längs boardwalken har en hundraårig historia som de gärna spelar på, oerhört charmigt. Jag la mig på stranden med en fruktsallad och slumrade en timme (vilket såklart resulterade i en bonnbränna a la semestersvenne).

Coney Island

Parken öppnade vid tolv och karusellerna drog igång medan jag satt och tuggade på några handgjorda french fries och tittade på människorna.

The Wonder Wheel

Inne på damtoan hörde jag en liten tjej berätta att det kändes som att hennes ögon ville komma ut ur ögonhålorna så behovet av att åka något var inte direkt akut.

Williamburgs Flea Market

På eftermiddagen, efter en sparrisrisotto på risotterian vid Bleeker Street, mötte jag upp Sara i Brooklyn och gick till utomhusloppmarknaden i Williamsburg med utsikt över Manhattans skyline. Vi blev intervjuade av några svenska killar om upplevelsen där men gjorde dem besvikna när vi sa att kläderna var dyra och utbudet skralt. Mycket broscher!

Två fluffiga drömmar på loppis i BK.

Vi tog oss vidare och hittade en annan marknad i närheten och de här klänningarna i taket är så fantastiska att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. (När jag scrollade igenom feeden i morse och såg att en delad avocado fått fler likes kände jag ett starkt behov av att skapa ett ord för den känslan.)

Efter loppandet började magen kurra och när vi kom på att vi ville äta indiskt insåg vi snabbt att det hittar vi bäst i East Village så vi hoppade på tåget och en station senare var vi hemma i våra hoods.

Fynd!

Köpte med mig saltad mandelchoklad från Mast Brothers och skateboardtuggummi från -78, för att de innehåller helt förtjusande stickers.

Avslutade dagen med en gay glass!

Kvällen avslutades med ett besök på en kvällsöppen butik där det handlades vatten och färsk frukt som ska få komma till användning nu och så en salty pimp från Big Gay Ice Cream Shop på det. Ännu en fin dag i det stora äpplet!