Måste ringa mamma och säga att ett rådjur vaktar hennes stuga på #kolonin!

Mina samlade erfarenheter pekar väldigt tydligt på att livet går upp och ner och så ska det nog vara. Så länge ingen närstående är allvarligt sjuk eller har dött så finner jag en trygghet i mitt motto att allting ordnar sig alltid. När livet plötsligt vänder sig upp och ner så upprepar jag det. Allting ordnar sig alltid.

Det gällde till exempel förra vintern när jag plötsligt stod utan jobb och inte visste vad jag skulle arbeta med året därpå eller hur nästa hyra skulle betalas. Visst var det jobbigt också men jag fann ett enormt lugn i den vetskapen. Jag är bara utan jobb under en begränsad tid så det är lika bra att träffa så många spännnande människor som möjligt för att diskutera vad jag vill, vad jag kan och vad jag är bra på. Jag kommer garanterat lära mig något om mig själv. Och se, efter två veckor hade det löst sig jättebra!

Eller som när jag sent i höstas köpte en lägenhet och inte fick min nuvarande såld. När jag gick igenom och rensade i skåp, hyllor och lådor här hemma så kände jag ändå ett lugn. Jag är bara fastighetsmogul under en begränsad tid. Men allt ordnar sig alltid. Nu bor jag visserligen kvar där jag började men jag älskar ju den här lägenheten och den andra såldes med en liten vinst som innebär att jag har lite pengar över och kan åka till New York.

Allting ordnar sig alltid.