I dag skrev jag på kontraktet till min nya lägenhet! Var och tittade på den med mamma förra helgen och nu är den min via några väl valda sms. Den ligger på andra sidan parken från där jag bor nu så det blir inte nån vidare lång resväg med flyttbilen men rent ekonomiskt kommer den underlätta rejält.

Jag älskar golven, de stora fönstren, den öppna spisen, mitt nya sovrum, det charmiga köket… Ser verkligen fram emot att se den fyllas med mina möbler! Funderar faktiskt på att byta ut min tjockteve mot en smalare dito. Och jag måste köpa en diskmaskin eftersom det är min bästa vän. Och slänga ut duschen och tvättmaskinen för att ställa in ett badkar men annars är jag redo!

Så nu ska jag bara sälja min nuvarande lägenhet som jag älskar så enormt. De var här och fotade fasaden i dag i solskenet, höstlöven riktigt brinner utanför så det kommer bli bra. Ska spendera helgen med att homestyla lägenheten, handla en lampa på IKEA och strategiskt placera blommande krukväxter precis överallt. Får gömma lite möbler men vill ändå ha lite personlighet kvar.

Jag har tillträde i mitten av december men det kanske går snabbare än så! Fin va?