Hemma hos mig hittar man en hel del möbler från mitt älskade Blocket. Bordet, soffan, fåtöljen och chiffonjen har alla inhandlats där.

Jag betalade nog 500 kr för soffan och visst är den snyggare än den är bekväm men skönhet går före mys i det här fallet. Fåtöljen hade en annan kompissoffa tidigare men när den blev trasig sålde jag den. Jag gillar verkligen blommorna, de pryder rummet så fint!

Jag har även andra blomor, på inramade bilder från kolonin, på anteckningsböcker, på porslinskoppsljusstaken och gardinerna. Det är skönt att ha fönster mot sommaren.

Efter att ha letat i flera månader efter en chiffonje hittade jag den här läckerbiten i Solna för 300 kr. Den har två lönnfack (säger inte var) och är full av lådor. Är det något jag älskar så är det lådor.

Utanför fönstret har jag just nu en strålande utsikt över snötunga tallar och klarblå himmel och fönsterbläcket passar bra att sitta och lapa sol i.

Den öppna spisen är inte fy skam den heller och pryds ofta av blommor och ljus. Och ja, det är Victoria och Daniel som gömmer sig där bakom. När ska deras bröllopsbilder bli vykort egentligen? Så fort jag får tag på en bild åker den upp inramad på väggen.

Och nej, det blir inga bilder på tjockteven. Tack för titten!