Såhär peppad såg jag ut dagen efter den första intervjun när de ringde och meddelade att jag fått jobbet! Prick två veckor efter uppsägningen, vilken tajming! Det är en riktigt spännande tjänst som digital planner på en mediebyrå med fokus på både sociala medier och digitala kanaler och i dag skrev jag på anställningsavtalet!

Under förra veckan unnade jag mig lyxen att känna efter och tänka efter. Jag gick på de intervjuer jag hade inbokade och träffade otroligt intressanta människor på olika typer av byråer men just nu känns det här jobbet klockrent för att jag ska utvecklas och bredda mig som planner.

Att min nya chef har visat förståelse för att jag har behövt tid att få känslorna på plats betyder oerhört mycket och det har jag uttryckt. Jag kommer jobba kvar på Östermalm men ha närmare till Lao Wai, Saturnus och Vurma nu vilket inte är så tokigt! Börjar jobba måndag den andra januari och tar semester hela nästa vecka för att ligga hemma och läsa böcker och se på 80-talsfilmer!

Så hur gick det att söka jobb via sociala medier? Utmärkt! Jobbinlägget som jag har tjatat ihjäl vid det här laget fungerade som en charm och stod för ungefär hälften av de möten som bokades in och den andra hälften intervjuer fick jag via spontana ansökningar till byråer som tyckte om min profil. Just det här jobbet snappade jag upp i Resumé efter att ha läst att de precis fått in en ny kund och behövde anställa fler. Tips!

Tusen tack för allt pepp, stöd och härliga hejarop, det träffade helt rätt! Matkassen i all ära men det här är faktiskt årets bästa julklapp!