Efter att ha sett dokumentären om Steve Jobs funderade jag över en sak. Varför var inga kvinnor med?

Hans fru fladdrade förbi på ett fotografi utan att hennes namn nämndes och den legendariska intervjun tillsammans med Bill Gates innehöll också en kvinna men hon varken namnges eller får komma till tals när den manliga programledaren blickar tillbaka.

Som tur är nämns kvinnor i alla fall när Woz beskrivs som nörden och Steve som hippien. Kanske är citatet ovan menat att vara jobbrelaterat, kanske inte, men jag ser det som ett bevis på att Steve faktiskt har umgåtts med kvinnor. Men vilka är de? Jag är uppriktigt nyfiken på att få veta!

När vi pratade om det här på jobbet i går sa Anders att det är så märkligt eftersom Apple har skapat de mest kvinnliga datorerna i branschen och deras produkter är intuitiva, färgglada och lätta att bära med sig. Jag förstår att Steve var dirigenten men har inte en enda kvinna i hans orkester spelat en så pass stor roll att hon borde ha intervjuats när hans liv återberättades?