I mitten av november firade jag två år med allra käraste Instagram. Här är de fem bilder som fått flest likes under den tiden.

Gröna Lund under Rockbjörnen då vi åkte oss löjligt lyckliga och jag avslutade kvällen i den här vackra karusellen och kände hur mitt hjärta nästan sprack av kärlek till Stockholm, min fina stad.

Jag har de senaste två åren prickat in körsbärsblomningen i både New York och Stockholm, ska försöka fortsätta så!

Förvåningen när jag kikade ut genom Antons fönster och såg att regnbågen jag ville ta kort på slutade vid Stadshuset var enorm! Några minuter senare var den helt borta. Bildtexten löd något i stil med Skatten vid regnbågens slut: Tre kronor.

Ännu en bild från Kungsan, vet att jag testade att tagga med det japanska namnet för körsbärsblom och det fick upp antalet likes lite.

Ironin i att åka på semester och ta en bild på en kampanj som jag planerat hemma i Sverige och så kommer den bland de mest gillade bilderna jag har… Det här var tidigt en morgon på väg med mamma för att äta frukost på Brooklyn bridge för vidare färd mot botaniska trädgården.

Här är mina topp 15 såhär långt. Sen har jag såklart bilder som jag själv tycker bäst om och som jag gärna lyfter upp. Tio av dessa dyker upp nedan. Vill du också kika på vilka av dina bilder som fått flest likes och kommentarer använder du enklast Statigram.

Av hela koloniområdet är det här min favorithörna. Under en vecka varje sommar står vallmo, pion, iris och lupin i blom samtidigt. Förra året lyckades jag missa det, i år fångade jag dem allesammans under en morgonpromenad.

Berns är inte bara helt fantastiskt pga sin dessertbuffé och konsertlokal, matsalen går inte av för hackor den heller.

Petit Écolier är mina absoluta favoritkakor, de finns att köpa på ICA vid Fridhemsplan bland annat så jag brukar smita in där och köpa två paket åt gången. Blir väldigt sugen på ett knytkalas i solen!

Förra året kom inte vintern lagom till jul och därför uteblev mina julkänslor, trots att jag lockade med pepparkaksbak och skönsång från Mariah Carey. Därför bestämde jag mig för att sikta på julgransdoften i en variant och hängde upp den här skönheten i taket istället. Funderar på att göra det i år igen, det var så skönt att slippa rugbytackla en barrig gran ut på balkongen i januari.

Det här var en present från Johan som fått stå lite i skymundan i ett skåp för att godiset skulle hålla även om jag inte åt det varje dag men när jag väl tog fram det och ställde den på finaste platsen lyckades den ramla och gå i tusen bitar. Ingen idé att gråta över spillda jelly beans men synd på många sätt.

Det här var verkligen behållningen på Fjärilshuset i Haga, koifiskarna var femfalt så roliga som fjärilarna. Jag stod och lockade på fiskarna i vattnet tills handen blev alldeles iskall. Här lyckades jag fånga när en baddare bet i Kixets lillfinger.

En utmärkt utflykt så här års är Bergianska trädgården vid Universitetet. De har ett till växthus hundra meter närmare vattnet som inte bör missas och där i ryms det endast en bassäng med enorma näckrosblad. Ta med en tjugolapp för inträde och njut av prakten!

Gamla Väster i Malmö är oslagbart när stockrosorna står i blom, jag som redan är så kär i Malmö kan knappt titta på den här bilden utan att längta ihjäl mig.

Besöket på Ängavallen är, utöver Refuseds återföreningsturné och New York-resan med mamma, årets absoluta höjdpunkt. Jag kommer aldrig att glömma det.

Och på tal om New York…