Jag har nu 1000 fler följare än jag följer tillbaka. Det känns riktigt mysigt men förtjänar en förklaring.

Jag följde som flest 135 stycken för ett år sen och det vet jag eftersom jag har skärmdumpar från nyår när jag nådde 3000 tweets. Det har gått 15 000 tweets sen dess.

Som jag har berättat förut är det runt hundra jag måste ligga på om jag ska hinna med att läsa allt som skrivs. Då får jag dessutom lite tid över till att surfa in på andras konton, titta igenom vad som sägs, länkas och bildbevisas utan att Twitter tar allt för mycket tid. Att jag inte följer tillbaka alla är inte ett statement, det är mitt sätt att använda Twitter.

Coolt är det i vilket fall som helst och absolut något att berätta för barnbarnen.

Tweetstats talar sitt tydliga språk, jag var galen på Twitter för ett år sedan, och snittar nu på 1000 tweets i månaden (inklusive mentions och RTs).

Klout beskriver mig som en nätverkare och specialist, det låter fint tycker jag!

You know how to connect to the right people and share what’s important to your audience. You generously share your network to help your followers. You have a high level of engagement and an influential audience.

You may not be a celebrity, but within your area of expertise your opinion is second to none. Your content is likely focused around a specific topic or industry with a focused, highly-engaged audience.