Avatarveckan blev återigen en succé och det är utan tvekan mitt absoluta favorittema. Jag har kommit på en del andra också, som avritad (där man ritade av varandras avatarer), sommarbild (då vi la upp sommarbilder efter den långa vintern för att längta lite extra till sommaren) twips (en serie tips på twittrare jag gillar extra mycket) och twitvidff (följafredagfilmer som läggs upp på Twitvid och som ger extra mycket kärlek till de man tipsar andra om) men #avatarveckan är min lilla älskling. Instruktionsvideon som jag spelade in till den har nästan 600 views!

Det är svårt att spara teman men det är tydligt att det fick stor spridning, det såg jag inte minst via TweetDeck. I princip alla var med kändes det som och jag tror att det kommer bli ytterligare en favorit i repris lite senare i sommar.