Johan är mitt bästa twips, inte bara för att jag gillar honom extra mycket utan för att han är rolig, snäll, smart och kreativ. Han bor i Malmö och jobbar som professionell datanörd. Tänk nerd, inte nörd. Här är vi:

Johan gillar såklart musik och gör även sin egen, du kan höra honom på MySpace här till exempel. Jag kan hälsa att det är helt ny musik på gång, själv går jag och väntar och längtar! Upptäckte hans gamla grupp när han la till mig på Twitter och jag la den här (klassiska) tweeten, vår första någonsin:

rockspindeln lyssnar på Memories in Mono efter att @brissmyr börjat följa mig. Bra! Johan, din röv är f.ö. taggad på Facebook när man googlar dig. Tips!

Vet du förresten vad Malen är för något? Låt mig presentera Malen!

Kan jag beskriva den som en partymaskin? Malen är alltså en skapelse som Johan och hans vänner gjort från scratch. Kolla gärna in deras blogg om hur arbetet gick till, det kommer säkert en ny inom kort till årets Roskilde. På tal om nörderi och musik.


Johan föreläser även för högstadieungdomar om utbildning/jobb och efter att ha hört hans power point-presentation över Skype vill jag geniförklara honom. Han är personlig och rolig och får högsta betyg av ungdomarna som lyssnar på honom, helt välförtjänt! Härnäst ska han testa på pecha kucha och det tror jag att han kommer klara galant!

Han är väldigt intresserad av webbdesign just nu och jag följer hans försök med stort intresse! Jag är övertygad om att han kan göra vad han vill och lyckas riktigt bra med det. Förstår du?

Bonusinfo: han är grym på tv-spel.

Kommentar: Från och med måndags fram till fredag kommer jag tipsa om vänner som jag lärt känna på Twitter, jag kallar dem för twips. Går att hitta på Twitter under #twips, hoppas att fler hakar på men det är frivilligt såklart.

http://music.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.popupplayer&sindex=-1.0&shuffle=false&amix=false&pmix=false&plid=27080&artid=1921939&profid=151343428&friendid=151343428&sseed=0&ptype=3&stime=0&ap=1&rpeat=false