Jag kan inte göra en serie #twips om jag inte tar med Sanna, min partner in crime!

Sanna är en mästarinna på WordPress och det är hennes envishet och beslutsamhet som gör henne så bra! Det regnar fula ord ur hennes mun när hon sitter där och besegrar problemet men när hon har löst det, för det gör hon, då märks det! Glädjetjut och rödtjut, så skulle jag beskriva henne när hon är som lyckligast! Plus en bit mörk choklad.

Sanna har givetvis en hemsida, som hon byter tema på lika ofta som vi andra byter strumpor, gå in och se hur den ser ut idag!

Sanna, eller Sanape/Sanapes, finns även på Flickr eftersom fotografering är något hon brinner för, hon har nästan alltid sin kamera med sig, vad hon än gör. Skoteråkning och fotografering, där har ni Sannas intressen!

Den 25 mars drar vår klass igång ett bloggkollektiv, efter initiativ från Sanna såklart, och det ska bli väldigt spännande!  Men det sker inga underverk på den sidan just nu, kika gärna in lite senare!