Efter ett besök på Story Hotel nyligen återupptäckte jag  Tony Zoulias (jag kommer ihåg att du spelade SWV bland annat). Den kvällen slogs jag av det alldeles uppenbara – att jag bara ska gå dit där han spelar skivor. Jag letade upp Tony på Twitter och resten är twistory. Kan inte tänka mig en bättre kväll än en som spenderas på Tonys dansgolv! Ja, han spelar hip hop och arenbi!

Vet du inte vem han är kan du kika på ett låååångt klipp här, bara njut! Han är DJn som räddade livet på mig igår. (Inte bokstavligt igår men ändå.)

På 90-talet hängde han på ZTV om du tycker att du känner igen honom. Givetvis gör du det, annars är du ett barn.

Om du vill lära känna Zoulias lite närmare kan du läsa en intervju med honom i På stan här som jag har letat fram.

Han har en hemsida också som han inte uppdaterar lika ofta som han vänder plattor men på Twitter är han nästan jämt. Lägg till honom om du vill dansa hela natten lång! Favorittweeten ser ut såhär:

”@Zoulias @rockspindeln är här. Bra jobbat. Undrar om vi kommer få henne att byta till hiphopcobran eller nått.”

Nej! Men tack ändå!

Såhär såg jag och mina katter ut när vi dansade till hans beats härom helgen! Nästa fredag ska vi till Berns igen! Ses där!