Chefredaktör Leijon imponerar givetvis på mig och är självklar som #twips. Och inte bara han, jag är lite svag för Capdesign också, som han bossar över. Inga överdrifter – den bästa tidningen som trycks just nu. Otroligt snygg! Jag har sagt på Twitter att jag älskar Cap & Design och de har sagt att de älskar mig. Kan ha skickat en #puss också. Inga konstigheter.

Cap & Design har otroligt bra och kreativa bloggar på hemsidan! Till exempel den om förpackningsdesign:

Och min favorit Inspiration Deluxe av Hammarqvist Design, alltid lika wow!

Hm, ganska uppenbart vilken stil jag gillar. Nåja, nu återgår vi till Andreas!

Han är ju chefredaktör för en drös andra tidningar också! Som gammal anställd på Press stop måste jag ge tummen upp till alla, det är skillnad på tidningar och tidningar och det här är kvalité från pärm till pärm.

Fotosidan, Proffsfoto och MacWorld. Coolt! Den sistnämnde har en riktigt snygg blogg gjord i WordPress där man kan få se personliga klipp från redaktionen. Som det här om julmust till exempel

Senast jag pratade med Andreas på Twitter kallade han mig för skitunge. Får se om han ångrar det nu.