Veganska The Impossible Burger blöder.

Läste något intressant i How to Create a Vegan World som jag bara måste dela med mig av!

Mängden glutenintoleranta personer i världen har inte ökat nämnvärt de senaste åren, däremot har personer som säger att de är känsliga mot gluten har fullkomligt exploderat. Det har lett till att fler personer än tidigare, som är vana vid att äta bröd och pasta, har ställt krav på företag, butiker och restauranger att leverera. Målgruppen som vill äta glutenfria produkter erbjuds nu fler produkter och alternativ än någonsin tidigare.

På samma sätt är det med veganism.

Mängden veganer i världen har inte ökat nämnvärt de senaste åren, däremot har personer som säger att de äter vegetariskt då och då har fullkomligt exploderat. Det har lett till att fler personer än tidigare, som är vana vid att äta kött och mejeriprodukter, har ställt krav på företag, butiker och restauranger att leverera. Målgruppen som vill äta vegetariskt och veganskt erbjuds nu fler produkter och alternativ än någonsin tidigare.

Tillsammans gör vi skillnad!