Skip to main content

I nöd och lyft

i-nod-och-lyft

Okej, nu är I nöd och lyft både Britas och Kalles podd men behållningen är ju, precis som med Styrkebyrån, lusten det väcker i mig att inspireras av andra kvinnor. Bonus att den förstnämnda podden kommer med YouTube-klipp också!

Började följa Isabella von Weissenberg härom dagen för nu spritter det i kroppen bara av tanken på marklyft. Det är lätt, du kan. Det är lätt. Du kan!

Ses i gymmet!

  • Bokstund

    Oj, vilken bra podd! Bra att du tipsade om den, hade aldrig hört talas om den innan 🙂

  • Ell

    Detta hör inte hit att göra men du som kan instagram: när jag följer folk på mitt andra konto så följs de ibland på mitt första också. Dessutom verkar det som att jag har nån sorts bugg/virus som gör att en massa konton jag inte följer ploppar upp som följda av mig fast jag inte vill det. Detta är jättestörigt och deras innehåll fyller mitt flöde så jag inte ser de jag faktiskt vill följa. Hur gör jag?

  • Inne på femte avsnittet nu och gillar den verkligen!

  • Jag har aldrig hört talas om något liknande, tyvärr!