Gözde tipsade mig om den här videon i dag och jag visste att jag ville prova den direkt när vi kom hem. Nu lagade vi visserligen bönburgare, åt hemlagad glass och träffade på en hund stor som en björn i djuraffären när vi köpte kattsand innan men sen tog jag mig faktiskt tid att lägga 90 minuter på mattan.

Uppskattar särskilt serien från båten till handstående till båten till handstående till båten till handstående! Det var rätt många asanas som jag inte provat tidigare, särskilt de som innebär att man ska böja ihop benen och sträcka armarna bakom ryggen. I en position ska man böja höger ben i lotusställning, ta tag i tårna på höger fot med högerhanden bakom ryggen och böja sig ner med stöd av vänster hand. Sånt gillar jag jättemycket! Stretch och balans i ett.

Det här är alltså ingen nybörjarvideo och jag kan inte allt än men jag ser fram emot att öva och bli bättre. Dessutom illustrerar Lesley så tydligt hur man ska andas genom hela passet vilket uppskattas enormt. Den kombinationen är ju charmen med yoga!