Härom dagen kom Håll det äktas senaste skiva Sabotage äntligen till Spotify! Alla gästartister är kvinnor vilket får det att se så självklart ut. Enligt VK är Sabotage ”en politisk granat fylld med feminism, socialism och en kamp för urfolkens rättigheter.” Bra mix!

Med på skivan är bland annat Cleo som imponerar så enormt på mig i allt hon gör. Tillsammans med sin vapendragare Kristin Amparo gör hon här en grym version av Gå på salong som jag har på repeat just nu.

De gästade TV4 i går tillsammans med bl.a Julia Frej och framförde en version av Fatta som fick mig att rysa. Missa inte! Texten bygger på berättelser från kvinnor som varit med om övergrepp. Läs mer på Femtastics hemsida där det även går att se en intervjun med Cleo och Ida Östensson.

Och köp Fatta-halsbandet eller något annat smycke av Johanna N!

Jag är så överlycklig över att vi har bokat en resa till Umeå i april när Håll det äkta och Cleo och Kristin spelar tillsammans på Scharinska! Kan det bli bättre? Ja, Promoe och Cosmic spelar skivor under kvällen. Och utställningen om Umeå hardcore har öppnat!

Poster av den mycket begåvade Marc Strömberg, sångare i Håll det äkta.