Ett av mina första nyårslöften gav jag när jag var 13 år. Då skrev jag i min dagbok att jag inte skulle dricka vin vilket förlängdes till ett livslångt beslut att inte dricka alkohol. För två år sen var mitt nyårslöfte att börja äta varannan vegan och förra året att sluta med ägg och ost. Jag är övertygad om att det är en bidragande faktor till att jag är vegan i dag så underskatta inte ett löfte till dig själv!

I år vill jag dels inspireras mer av matlagning och dels ha ett mer medvetet miljötänk. Vid tillfälle planerar jag därför att möblera om lite i skåpet under diskbänken så att jag enkelt kan sopsortera och efter att ha läst Lotta Lundgrens Tio lektioner i matlagning vill jag nu köpa bra redskap och testa nya smakkombinationer. Köp eller låna den på bibblan!

Det här är sista luckan i bloggkalendern! Kul att du har läst och kanske till och med varit med på ett hörn! Jag får be att önska en god jul, långa sovmorgnar, kalla promenader, varma drycker, tända ljus och trevligt sällskap under den kommande veckan! Och gott nytt år, vad du än gör med det!