Jag bläddrar igenom några bilder från i år och konstaterar att jag dras till blått, svart och vitt. Om och om igen. Och igen! (Ångrar att jag inte slog till på den här jackan på Åsögatans Beyond retro!)

I en duvblå dröm i provhytten hos Smiley vintage som jag tycker så mycket om! Jag slog senare till på en vit klänning med svarta prickar till Helena och Antons bröllop. Du hittar deras omsydda klänningar och blusar i PUB-huset och på söders höjder.

Behöver du klipppa dig rekommenderar jag verkligen min frisör Vicci som jobbar på Rudeboys på Artillerigatan. Hon gör underverk! Den som har tur kan få huvudmassage och kroppsmassage samtidigt, som magi!

H&Ms & Other Stories står i en klass för sig på Biblioteksgatan, det är ett sant nöje att gå in där och botanisera! Och så snygg hemsida! Jag köpte inte den svarta toppen, tyvärr, men däremot fick en blockfärgad kjol följa med hem. Svart, vit och blå såklart!

I Umeå dras jag direkt till Kii om jag är på stan. Bra urval av kläder, inredning och smycken plus supersöta barnkläder från Mini Rodini! Den här hänger i min garderob!

Lycklig i skyltfönstret till Astrid & aporna i Malmö (som har en ny hemsida!) inför ett besök till Ängavallen i ny svart kjol från Monki.

Back stage på Way Out West i väntan på Haim! Tröjan är ett av få köp från Paris-resan i augusti…

… och det här linnet ett annat. Inne på Kokyo i somras innan konserter med Julia Spada och Duvchi. Den sistnämnda gymnasiefikade jag med häromdan, iförd en blå, vit- och svartfärgad tröja. Ridå!