Som ett slott!

Den 1 augusti bjöds det på bröllop mellan Anton och Helena i det här vackra huset, som ett slott nästan. Philip berättade om kungen som byggt det för att ha nära till sin skridskobana i vattnet precis nedanför. Älskar såna historier!

Hälsning till brudparet.

Alla inbjudna gäster fick skriva en hälsning till brudparet som de sen tog med sig på bröllopsresan och läste på balkongen i Nice. Glömde skriva en hälsning om att bröllopspresenten består av en liten slant till Djurens rätt.

Nygifta lyckoönskningar!

Kramkalas direkt efter vigseln.

Det glada brudparet @thisishelena  @waern!

Det glada bröllopsparet.

Peppade på bröllopstårtan!

Bröllopstårtan och en ganska peppad tjej i bakgrunden.

Är kär i min klänning!

Jag hade lite bekymmer med hur jag skulle klä mig dagen till ära eftersom jag på morgonen besökte aporna på Astrid Fagraeus, sen direkt vidare till bröllopet och efter det en tur till Skansen med ett par vänner. Till slut kände jag bara fuck it, jag tar min finaste klänning hela dan och till den ”hittade” jag en ros som jag satte bakom örat.

Hanging with my homies!

Så fin dag med mycket kärlek och trevligt folk som jag sett fram emot att hälsa på. Extra roligt att brudens mor kom fram och frågade om jag var rockspindeln och återberättade de bilder hon gillar mest på Instagram och önskade en trevlig resa till Paris! Mer om den inom kort!