Ger myrorna en chans att krypa ur pionerna innan jag börjar kransa. De är överallt nu, de små liven!

Jag tycker att det är riktigt mysigt att fira midsommar på kolonin men framförallt är det fantastiskt härligt att ha blommor i håret! Tog en sväng förbi Anneli och Thomas för att plocka två sorters pioner som mamma inte har innan jag satte mig tillrätta i hammocken.

Såhär gör du! Börja med att binda en enkel krans av närmaste buskgren, sen fäster du blommorna en efter en med den tråd du har tillgänglig. Låt gärna myrorna krypa ur blommorna innan och se upp för söta larver, det är väldigt lätt att bli kär i de små liven!

Larvigt!

Åh!

Glad midsommar!

Klar! Jag är väldigt nöjd med årets bidrag och den fick mycket beröm från damerna på kolonin. Vill du också bädda in en Instagram-video följer du enkelt tipsen här! Glad midsommar!