IMG_6073

Mitt livs bästa vän Maria fyller år i dag och det gjorde mig lite ledsen att jag inte kan plocka vitsippor till henne som vanligt eftersom hon numera bor i Göteborg. Hade gärna klappat på hennes mage också eftersom det gömmer sig en liten bebis där inne. Istället skickade jag ett blombud för första gången och det verkar ha gjort henne glad. ”Jag älskar dig med!”

På tal om att fylla år så funderar jag på att lägga en löjlig summa pengar på en ögonring till mig själv när jag fyller år. Alternativt leva på svältgränsen de kommande månaderna så att jag kan spara ihop pengar och åka till New York på min födelsedag. Fortsätter fundera!

Lägenhetssökandet i Paris går långsamt framåt och jag har uppdaterat min lista med tips på Airbnb-lyor som jag ska kontakta inom kort. Är väldigt peppad på att åka ut till Versailles och gå i Monets trädgård så att jag kan fota mycket till mamma och visa när jag kommer hem. Vet inte riktigt hur den vegetariska maten är kring turistfällorna men jag tänker att jag tar en baguette under armen och håller tummarna för fint väder så löser sig det mesta!

IMG_6122

Har helt missat att köpa biljett till SSWC men minns mycket väl hur jag tänkte efter förra årets helg: glöm inte hur otroligt roligt det här är och åk igen nästa sommar! Måste kolla upp biljetter!

Kjell har fått i uppdrag från Digidel att hitta Sveriges modernaste pensionär, det är en sådan fin tanke! Jag har tyvärr ingen pensionär i mitt liv (och jag älskar pensionärer likt jag älskar djur och barn) men Anna-Carin har en fantastisk mormor som jag alltid blir glad av att se på Instagram, henne skulle jag vilja hedersnominera, för vad som helst!

Mitt ex åker till New York i morgon och vi byter minnen från när vi var där tillsammans. Funderar på om jag ska be honom köpa hem ett Stila-läppstift till men är lite osäker på vilken färg jag ska välja. Det jag har nu matchar så oerhört fint till min Esther Williams-baddräkt som  jag längtar efter att få använda (ungefär tre gånger totalt i sommar om jag känner sommaren rätt).

IMG_6128

På tal om ex så filar jag på ett inlägg om just dem. Får se hur det kommer sluta. Jag läste precis ut This is how you lose her av Junot Díaz som jag hittade på The Strand med en skylt där det stod Mandatory och eftersom Gillian Flynn och Eating Animals låg på samma bord tänkte jag ge den en chans. I dagens DN står det att den kan uppfattas som antingen sexistisk eller feministisk. Jag förstår inte den senare tolkningen alls och uppskattade inte den tidigare.

Min mamma ringde mig härom dan för att tipsa om P1s specialprogram om Grupp 8, passa på att lyssna medan det ligger uppe och missa inte Å alla kära systrar! som jag verkligen älskade!

Jag närmar mig 50 000 tweets på Twitter och får inte glömma att skriva några väl valda ord om det. 100 tweets kvar, sen dyker det upp något på bloggen om vad det betytt för mig. Choke!