LinkedIn

Många trillar in på min blogg för att de undrar om det går att se vem som har besökt deras Twitter eller Instagram-profil. Nyfikna i en strut! Så vitt jag vet är det endast LinkedIn som erbjuder den servicen i dagsläget (om vi räknar bort olika statistikverktyg på bloggar) och jag har precis lagt till det. Spännande! Jag misstänker att intresset för den här typen av tjänster är enormt men vi får inte glömma hur viktigt det är för internet att folk får stalka i lugn och ro!

Andra fördelar med LinkedIn:

  • Du kan nu skriva ett mention i dina uppdateringar för att uppmärksamma någon av dina kontakter om något.
  • Du kan även välja att posta detta direkt till både Twitter och LinkedIn.
  • Titt som tätt dyker det upp jobberbjudanden i inboxen så se till att profilen hålls uppdaterad även om du själv sällan är inne!

Glöm inte bort vitsen med LinkedIn – du ska ha något gemensamt med den du skickar en kontaktförfrågan till! Allra helst ska ju personen i fråga kunna gå i god för dig för något ni gjort tillsammans eller lyfta dig genom en recension eller en skill. Om hen inte ens vet vem du är går den poängen förlorad. Alternativt går det att skriva ett kort meddelande om varför du finner personen intressant och ljuv musik kanske uppstår?

Är vi inte vänner än? Lägg till mig om vi har träffats eller följer varandra på www!