Jag fick tårar i ögonen direkt. Vi behöver fler män som vågar stå upp för kvinnor istället för att vara emot dem eller ännu värre, vara tysta. Jackson Katz lyfter många bra poänger, som att kvinnor som engagerar sig i kvinnojourer ses som manshatare, utan att samtalet någonsin handlar om hur många män som påverkas av mäns våld, att debatten är helt snevriden. Att vi fokuserar på offret men sällan förövaren. En väldigt fin förlängning av Zerlina Maxwells tankar om att vända på steken. Kritiken mot Sveland blockerar debatten om kvinnohatet är också väldigt läsvärt.

Något som fick mig på riktigt bra humör var Fan vad fittigts förslag om ett teveprogram där vi i lugn och ro kan prata om feminism.  Följ taggen Feministiska Rum på Twitter och kom med förslag och idéer på vad det skulle kunna innehålla! Jag fick Ana Barata på SVT att bli nyfiken, peppra henne med dina tankar!