En sån här dag.

Jag har haft en sådan skön påskledighet i Malmö! Så nöjd med alla minnen jag plockar med mig hem. Älskar mina vänner. Tusen tack Sara och Kixy för att jag fått sova hos er! Den perfekta balansen mellan att vila ut ordentligt, prata om världsliga ting och hitta på egna upptåg.

Åh, vad jag trivs på en cykel längs med Malmös gator och torg!

#fika Älskar dig Malmoe.

Så fint att hänga med dig Patrik, tack för tipset om veggiekycklingen på Jalla Jalla, jag var tvungen att gå dit igen. Och Vegegården var precis så fantastisk som du sa, perfekt påfyllning med veganbuffé efter besöket på Ängavallen, hann tyvärr inte med en till måltid med dig men det får bli nästa gång!

Hon ba Ser du inte att jag är en farlig orm som försöker skrämma dig?  Jag ba Men jag hörde inte dig väsa, jag lyssnar på hip hop!  Då lackade hon!

Och så kul att hänga med dig och dina vänner Magnus Thure – även om bilden ovan skvallrar om något annat! Jag blir verkligen inspirerad och imponerad av dig, du är så jäkla bra. Tack för fina meddelanden, fortsätt försöka få med mig ut i Stockholmsnatten, en vacker kväll ska det lyckas.

Tar en fika i @sara_berg's ära på Rosies.

Jag älskar tjejen i kassan på Rosies som erbjöd snutkaffe iklädd konstapelmundering! Så oerhört kärt att det är Sara som bakar åt dem. Snart kan du höra henne prata kakor i Mat i munnen. Slukade en kardemummakaka och njöt av solskenet som värmde rejält.

Tog kardemummakakan med extra allt plus sol samt en läskeblask med smak av citron och ros. Pga Rosies.

Precis såhär.

Väntar på @kixet och hoppas få inmundiga middag på Green Mango.

Gick till Åhléns och bad för första gången om hjälp på sminkavdelningen eftersom jag slarvat bort mitt röda läppstift. Så otippat mysig stund att bli sminkad, hon fick applicera flera olika märken med en liten pensel innan jag blev nöjd. Det här sitter som berget!

Ni som vet vet.

Gulsipporna på kyrkogården, affischerna utanför Debaser, cyklisthållarna vid övergångsställena, frukthandlarna på Möllan, klänningarna inne på TjallaMalla, fåglarna vid Pildammsparken. Som en aldrig sinande förälskelse, jag njuter av varje minut.

Åt min första utomhuslunch i Slottsparken. Med pensionärsfilt på benen men ändå.

På Möllan dricks det redan öl i solen. Ping @waern!

Bättre lycka nästa gång MFF! I bakgrunden lördagens utflyktsmål: Jetzt, Tempo, Belle Epoque och sen Grand på det.

Mazetti was here.

Jag lämnade Malmö med en kokosbiskvi från Kafé Agnez i en påse och när jag tog upp den på tåget smälte den mellan mina fingrar, åh herre Jesus Kristus Påskhare, vad god den var! Vill äta pasta på Siesta, frukost på Chez Madame, brunch på Kungsgatan och efterrätt på Bastard, annars tror jag att jag hann med precis allt jag ville.

Och lite till.