New York med mamma

Jag läser Flickrs användarvillkor At Flickr, your photos are always yours och det låter precis som jag vill ha det. Noterar att de har lagt till en filterfunktion och nickar nöjt. Laddar hem den nyligen uppdaterade appen som lockat fram så mycket beröm från användarna och blir glad av gränssnittet. Sen flera år tillbaka har jag inte bara ett utan två premiumkonton och i det som heter rockspindeln hittar jag alla mina vänner i feeden.

Min blogg hålls vid liv av kvadratiska bilder men tänk vad skönt att vidga vyerna lite, kanske strunta i filter ett tag och eventuellt börja leka med en systemkamera? Att ladda upp bilderna direkt till Flickr och sen enkelt bädda in dem här eller bara dela direkt till Twitter som vanligt.

Gårdagens panik över Instagrams uppdaterade villkor fick många att ladda hem sina bilder för en eventuell flykt. Copygram rapporterade om så många som 10-15  i minuten. Kevin Systrom avslutade visserligen tisdagen med några lugnande ord men för mig spelar inte det så stor roll. Sen i våras, när jag gjorde slut med Facebook (såhär med facit i hand årets mest lästa blogginlägg) och de i samma veva köpte upp min älskade app, har planen alltid varit att dra. Jag gillar Path. Jag tror att Flickr kan bli ännu bättre.

2013 planerar jag att bli kär i sociala medier igen så då får Flickr ersätta Instagram.