Jag vågar knappt ha några förväntningar på de närmaste dagarna. Även om jag är helt övertygad om att de kommer bli några av årets bästa! Ho ho ho! Just nu planerar jag de sista detaljerna med Marie inför vår #Refusedroadtrip, dubbelkollar flyg- och tågtider till Malmö, Göteborg och hem igen och försöker förklara för mina närmaste att det är helt naturligt att jag kommer bo hos någon jag aldrig träffat nästa helg i Umeå. Går på känsla!

Åh, Umeå! Som jag älskar den staden. Vill promenera över broarna, längs med vattnet vid Hamnmagasinet, ta en sojachoklad på Schmäck, passa på att se The Hobbit, bada bastu på Maries hotell, spela musikquiz med min hyresvärd… Och se konserten på lördagkvällen förstås!

Och Malmö! Bara att luncha med Magnus Thure på fredag känns som en dröm som går i uppfyllelse! Det ska bli riktigt mysigt att träffa Sara, jag längtar så efter henne. Ska impa på Marie med hjälp av Curry Hut på Bergsgatan, bara ett stenkast från KB där Refused spelar. Sen får vi se vad som händer!

Göteborg och jag har inte samma relation, alls. Men jag gillar ju Pustervik och jag ska ta med Marie till Kellys på Andra långgatan för att äta vegankrubb och där kommer Magnus möta upp oss, så fint att vi får sova hos honom. Och på lördag kommer det en massa folk till Annexet, Beppe, Axel, Malcolm, och så är det ju efterfest på Debaser då Randy ska spela. Det kan liksom inte bli annat än oslagbart.