Kelly’s på Andra Långgatan 28 har fler vegan-alternativ än något annat ölhak du någonsin gått förbi. Burgare, kebab, pizza, vad du än är sugen på finns det till förfogande. Och det är oerhört gott! Lägg till den trevliga stämningen, bra musik och en personal som gör sitt yttersta för att tillgodose sötbehovet när man ber om en alkoholfri veganglassdrink så är det oslagbart. Jag tänker äta mig igenom menyn under Way Out West men kan redan nu gå i god för vegankebaben.

Göteborg har inget Debaser men de har Pustervik och i mina ögon är det prick lika bra! Anledningen till mitt besök i Sveriges största komplexfyllda stad var just att se Imperial State Electric spela där och jag blev inte besviken. Narrow Line, vars gitarriff jag sjöng för Maria flera gånger, är en av årets absolut bästa låtar och den följdes av ett imponerande trumsolo som jag ännu inte kommit över.

Sista tipset handlar om en god vän. Vänta, jag ska bara räkna hur många gånger jag sagt åt Joacim att skaffa en matblogg, hm, låt se här, nej just det, det är för många, det går inte att sammanfatta, men nu äntligen är den här och ser riktigt fin ut! Besök Matkoma för att se vad Sixten och Klaras föräldrar hittar på i matväg, det som ligger uppe nu ser verkligen smarrigt ut. Stort plus för mycket vegetariskt, det kommer bli hur bra som helst det här! <3

Självklart är jag i Göteborg för att hänga med Maria, Johan och Simon också och tackar så mycket för att de låtit mig sova på deras soffa så att de kunde smygta bilder på hur jag ser ut när jag sover och få mig att skriva verbet mutta på Twitter. Vi ses i augusti!