Egentligen går mina dagar åt att lyssna på Ben Howard om och om och om igen och jobba till det men då och då lyckas jag hoppa från Excel till internet och har väl någorlunda koll på vad det pratas om. Instagram har nått 100 miljoner användare, Pinterest har plockat upp fart under sommaren och Twitter släpper en ny profilbild från och med i dag. Vill du uppdatera din header så klicka här! Tanken är att jag ska hålla en utbildning för mina kollegor om några veckor, får för mig att jag vill ha den helt statistiklös och spendera tiden åt att använda sociala medier istället för att prata om dem.

Blev några söta kossor till att börja med, klicka på bilden för att ta en närmare titt!

Vidare läser jag Maria Wetterstrands nyktra inlägg i hen-debatten, tar tacksamt emot tips om ostar utan djurlöpe (står inte ut med tanken på att det kommer från barnmagar) och önskar att jag hade möjlighet att sticka till Uppsala på torsdag efter ett tips från SykoVrål för att se filmen Knives over forks som fick både Bill Clinton och Lasse Hallström att bli veganer. Är lite sugen på att läsa boken The China Study istället, den handlar om sambandet mellan våra matvanor och sjukdomar. Det är så otroligt intressant; alla anledningar att inte äta kött, vare sig det handlar om djurrätt, miljö eller hälsa. Till och med Aftonbladets ledare tog upp köttfri måndag i går. Snart kommer tioöringen trilla ner hos folk, jag känner det på mig!

Nu ska jag äta lite veganska popcorn. See you later, Christian Slater!