I november 2010 skaffade jag Path, en app som numera täcker alla områden av uppdateringar du kan tänka dig. Det som tilltalade mig då var att de ville vara ett personligt nätverk men trots det hamnade Path i skuggan av Instagram som jag blev handlöst förälskad i. Nu har jag efter påtryckningar från Oskar – och uppenbart snygga uppdateringar – börjat använda appen igen! Läs en hyllning till Path i Gizmodo, den kommer ta fart nu!

När jag varit sjuk den senaste veckan har jag inte använt Instagram alls utan uppdaterat med bilder på hur ledsen och trött jag ser ut när jag är hemma sjuk på Path. Där följer jag bara min allra närmaste vänner och de mig vilket gör att ingen annan ser uppdateringarna om jag inte väljer att sprida de vidare. Och det är DET som är charmen med Path! Path är mycket mer privat, mycket mer mysigt intimt, med samma smarta funktioner som andra appar har men låst som jag vill ha det och inte sökbart.

Välj att uppdatera med en bild, video eller text, visa med vem du är med, var du är, vad du lyssnar på osv, du hittar menyn enkelt på startsidan. För att kommunicera med dina vänner skriver du som vanligt kommentarer eller så klickar du i valfri smiley. Från början hade de en gräns på max 50 vänner men nu har de höjt den gränsen till 150 och i och med det nya gränssnittet har appen åter fått fötter och jag tror att det kan bli riktigt bra det här! Rekommenderas varmt!

Sa jag att den har Diana-filter? <3