Lite vid sidan av Twitter använder jag Instagr.am som är en riktigt mysig tjänst. Till skillnad från Path så kan man följa och bli följd av hur många som helst. Det är lätt att gilla någon annans bild eller skicka iväg en kommentar och bilderna som folk delar med sig av är ofta väl genomtänkta och som små godisbitar för ögonen.

Jag använder Instagr.am titt som tätt och gillar att man kan välja olika filter som lyfter bilderna och gör de ännu finare.

Det kan vara platser som jag tycker är fina

eller bilder på mig.

Jag kan vilja visa upp det jag äter (i sann blogganda)

eller saker som jag tycker är fina.

Ibland blir det bilder från när jag hänger med mina vänner

och andra gånger kan det bara vara något jag pysslar med.

Till bilden skriver man en kort text och man kan välja om man vill positionera sig eller ej. Jag brukar behålla bilderna på Instagr.am och inte dela till Twitter eller Facebook (om det inte är något extra mysigt förstås).

Visserligen har Path öppnat upp för kommentarer nu och man kan se vilka som har varit inne och kikat på ens vänners bilder men jag lägger ner det och går vidare. Leta upp mig på Instagr.am istället!